Elke reis begint met één enkele stap.

 Elke reis begint met één enkele stap.

Zo begint ook Tai Chi met één enkele stap, die je meeneemt op een misschien wel nooit eindigend avontuur.  Dat is tegelijkertijd ook het mooie aan Tai Chi; je kan het nooit perfect doen. Je zal steeds blijven evolueren. Beoefenaars van Tai Chi wereldwijd genieten al eeuwenlang van de voordelen ervan zoals:

-          Verbeterde lichaamshouding

-          Meer zelfvertrouwen

-          Verlichting tegen lichamelijke en geestelijke kwalen

-          En tal van andere voordelen


Wat is Tai Chi?

Tai Chi is een bewegingsleer voor lichaam en geest, afkomstig uit China . Tai Chi biedt dankzij vloeiende en cirkelvormige bewegingen, laagdrempelige maar effectieve oefeningen. Zo kan je Tai Chi staand of zittend beoefenen in plaats van in moeilijke poses zoals bij Yoga. Dit maakt het uitermate geschikt voor jong en minder jong, ongeacht je fysieke conditie.

Je leert vanaf dag één, vanaf de eerste les Tai Chi kom je in voeling met de onderliggende principes ervan. De juiste begeleiding is hierbij dan ook van het allergrootste belang.

Je begeleider is Herwin Aerts, met een achtergrond van meer dan 30 jaar ervaring in de Oosterse leefwijzen, filosofie en bewegingsleer ontdek je vanaf de eerste les  hoe je jezelf moet gronden en hoe je in connectie met jezelf komt.  Je zal dan ook onmiddellijk de positieve verandering en voordelen van Tai Chi ervaren.

Laat je dus vooral niet afschrikken door deze reis en geniet van het leerproces, de frisheid en nieuwe kijk op bestaande zaken die je zal ervaren.

Een reactie posten

Copyright © Start 2 Tai Chi.