Wat is Start 2 Tai Chi

 

woman with headache

Terwijl onze Westerse geneeskunde al jaren symptomen bestrijdt genieten mensen van alle leeftijden in China al eeuwenlang van de voordelen van Tai Chi. Nu kan u zelf ook de helende en ontspannende werking hiervan ervaren.

Zen

Opladen van je batterij

Dankzij trage lichaamsbewegingen gecombineerd met de juiste ademhalingstechnieken zal je de voordelen van Tai Chi ervaren. Deze ademhalingstechnieken worden aangeleerd aan bedrijfsleiders en CEO's wereldwijd,  die vaak onder immense prestatiedruk staan om kalm te blijven. Ook jij kan de voordelen van deze technieken ontdekken die onmiddellijk resultaat zullen opleveren.
Leer luisteren naar je lichaam

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vele pijnlijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon bij een goede lichaamshouding. Dit is één van de eerste zaken die je zal leren bij de cursus Tai Chi. Is jouw lichaam op een goed manier gegrond? Zelfs kleine wijzigingen kunnen een gigantische verandering in jouw leven teweegbrengen.

meditatie

Iedereen kan Tai Chi beoefenen

De lage impact oefeningen van Tai Chi zijn voor iedereen toegankelijk, zowel jong als minder jong. Daar waar je bij Yoga vaak in moeilijkere poses moet staan of zittende en liggende oefeningen moet doen sta je bij Tai Chi vooral recht en leer je los te laten, je gewrichten te openen en een correcte houding te hebben met minimale belasting voor je lichaam.

Lotus

Verbeterde concentratie en focus

Tai Chi leert je bewuster zijn van je geest en lichaam. De innerlijke rust en ontspanning die je creëert in je geest en lichaam zorgt ervoor dat je niet alleen energieker zal zijn maar zal ook invloed hebben op andere zaken. Je zal je creatiever, standvastiger en gelukkiger voelen.

Kortom, waar wacht jij nog op, contacteer ons gauw of kom langs op onze lessen te Nijlen, Zandhoven of Herenthout.


Een reactie posten

Copyright © Start 2 Tai Chi.